top of page
Variety of Bags

Ons winkelbeleid

Wat je moet weten

We hebben BoQua Natural opgericht met één doel: we wilden onze klanten een eerlijke, lonende en fijne shoppingervaring bieden. We doen zaken volgens dezelfde waarden en we weten dat een betere dienstverlening leidt tot trouwe klanten. Ons winkelbeleid staat hieronder beschreven, neem het rustig door en neem contact met ons op als je meer wilt weten!

Algemene voorwaarden

Deze algemene verkoopvoorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen via de website BOQUA NATURAL.

BOQUA NATURAL behoudt zich het recht voor de Verkoopvoorwaarden te wijzigen. Eventuele wijzigingen in de verkoopvoorwaarden zullen slechts van toepassing zijn op bestellingen die op of na de datum van wijziging worden geplaatst.

Een bestelling is definitief wanneer wij uw betaling hebben ontvangen. Ontvangen wij geen betaling binnen de 7 dagen dan wordt uw bestelling geannuleerd en de artikelen terug aangeboden op de website.

Voor elke bestelling krijgt u een orderbevestiging met betalingsgegevens via e-mail. Zo weet u dat wij uw bestelling goed ontvangen hebben. (Indien u geen mail ontvangen hebt, check even uw spam aub)

 winkelbeleid staat hieronder beschreven, neem het rustig door en neem contact met ons op als je meer wilt weten!

Op deze Verkoopvoorwaarden is het Belgische recht van toepassing.

Betaling

Alle vermelde prijzen zijn uitgedrukt in EURO, steeds inclusief BTW en alle andere verplicht door de Klant te dragen taksen of belastingen. De opgave van prijs slaat uitsluitend op de artikelen zoals het woordelijk wordt omschreven. De bijhorende foto’s zijn decoratief bedoeld en kunnen elementen bevatten die niet inbegrepen zijn in de prijs.

De Klant heeft de keuze tussen de volgende betaalwijzen via Kredietkaart, via Paypall, via Stripe, via overschrijving.

                                                                  

Meer informatie

Ons verzendbeleid

Hoe we het doen

Verzenden naar een afhaalpunt: kies voor gemak en flexibiliteit!

Bij BoQua Natural streven we ernaar om onze klanten een optimale koopervaring te bieden. Daarom bieden we naast bezorging aan huis nu ook de optie om je bestelling af te halen bij een afhaalpunt in de buurt.

Waarom kiezen voor een afhaalpunt?

  • Gemak: Haal je bestelling af wanneer het jou uitkomt, 7 dagen per week en 24 uur per dag.

  • Flexibiliteit: Kies een afhaalpunt in de buurt van je werk, sportschool of huis. Zo hoef je niet thuis te blijven wachten op de bezorger.

  • Duurzaamheid: Pakketjes naar afhaalpunten worden minder vaak heen en weer gereden, wat beter is voor het milieu.

  • Veiligheid: Je bestelling is veilig opgeborgen tot je hem afhaalt.

Hoe werkt het?

  1. Kies bij het afrekenen voor verzending naar een afhaalpunt.

  2. Wij selecteren een afhaalpunt in de buurt.

  3. Je ontvangt een e-mail en/of sms met instructies wanneer je bestelling klaarligt om af te halen.

  4. Neem je identiteitsbewijs mee wanneer je je bestelling afhaalt.

Welke afhaalpunten zijn er?

We werken samen met een uitgebreid netwerk van afhaalpunten in heel België. We gaan op zoek naar het dichtsbijzijnde punt volgens het afleveradres je hebt doorgegeven.

Is verzending naar een afhaalpunt gratis?

Verzending naar een afhaalpunt is gratis voor bestellingen boven €45. Voor bestellingen onder €45 bedragen de verzendkosten €4,5

We hopen dat je kiest voor het gemak en de flexibiliteit van verzending naar een afhaalpunt!

De verzendtarieven zijn voor thuislevering en zijn afhankelijk van het land van de verzending :

België             vanaf    4,5 €         verzending met Bpost                        maximum    10 kg

Nederland     vanaf   8,5 €         verzending met PostNL                    maximum    23 kg

Frankrijk         vanaf   6,8  €         verzending met Mondial Relay      maximum     9  kg

Duitsland      vanaf    5,75 €       verzending met DPD                          maximum     9 kg         

Eens een bestelling geplaatst en betaald is, hanteren we een maximale verzendingstijd van vijf werkdagen maar ons doel is het binnen de drie werkdagen verpakt en verzonden te hebben tot bij u thuis of in een postpunt of pakjesautomaat.

Wij behouden het recht de leverdatum uit te stellen indien het product niet meer voorradig is. 

BOQUA NATURAL is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of beschadiging tijdens verzending.

Uw bestelling afhalen

AFHALEN

U kan uw bestelling ook afhalen op onderstaand adres:

ONZE LIEVE VROUWSTRAAT 4, 9100 SINT-NIKLAAS

                                        

U ontvangt een mailtje wanneer uw bestelling klaar ligt. Gelieve daarna een afspraak te maken om je bestelling op te halen.

Retourneren en terugbetalingen

Hoe het werkt

Conform de Belgische wetgeving heeft u als consument het recht om uw bestelling om te ruilen of te retourneren. De consument heeft het recht aan BOQUA NATURAL mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder reden en dit binnen 7 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering van uw bestelling.

Ruil- en retourzendingen moet u op voorhand per mail melden.

Kosten van retourzendingen komt voor rekening van de koper. Onvoldoende gefrankeerde en niet vooraf gemelde retourzendingen worden niet terugbetaald. Een artikel kan enkel geretourneerd worden indien het ongebruikt is. Retourzendingen dienen goed verpakt te worden.

De Klant moet de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 kalenderdagen na de dag waarop hij zijn beslissing om de overeenkomst te herroepen aan BOQUA NATURAL heeft meegedeeld, terugzenden of overhandigen aan BOQUA NATURAL, Onze Lieve Vrouwstraat 4, 9100 Sint-Niklaas. De Klant is op tijd als hij de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 kalenderdagen is verstreken.

Indien aan alle voorwaarden is voldaan verbindt BOQUA NATURAL zich ertoe het volledige aankoopbedrag van het desbetreffende artikel terug te storten binnen de 30 dagen.

Boqua Natural betaalt de Klant terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee de Klant de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij de Klant uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen de Klant voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht.

Het verzakingsrecht vervalt indien de producten opgehaald worden te Sint-Niklaas. De producten kunnen ter plekke bekeken worden.

Privacy bij BoQua Natural

Je kunt ons je gegevens toevertrouwen

BOQUA NATURAL respecteert de Belgische wet van 8 december 1992 met betrekking tot de bescherming van het privéleven in de verwerking van de persoonlijke gegevens. De door u meegedeelde persoonsgegevens zullen enkel gebruikt worden voor volgende doeleinden: de uitvoering van de afgesloten overeenkomst, het verwerken van de bestelling.​

Wij behandelen uw gegevens als vertrouwelijke informatie en zullen die niet doorgeven, verhuren of verkopen aan derden.

De klant is zelf verantwoordelijk voor het vertrouwelijk houden van zijn logingegevens en het gebruik van zijn paswoord. Uw paswoord wordt gecodeerd opgeslagen, Boqua Natural heeft dus geen toegang tot uw paswoord

Boqua Natural houdt online (anonieme) bezoekersstatistieken bij om te kunnen bekijken welke pagina’s van de internetsite in welke mate bezocht worden.

Indien u vragen heeft over deze privacy statement, kunt u ons contacteren op natural@boqua.be.

Gebruik van cookies

De verantwoordelijke voor de verwerking, Boqua Natural respecteert de Belgische wet van 8 december 1992 met betrekking tot de bescherming van het privéleven in de verwerking van de persoonlijke gegevens. De door u meegedeelde persoonsgegevens zullen enkel gebruikt worden voor volgende doeleinden: de uitvoering van de afgesloten overeenkomst, het verwerken van de bestelling.​​

Wij behandelen uw gegevens als vertrouwelijke informatie en zullen die niet doorgeven, verhuren of verkopen aan derden.

De klant is zelf verantwoordelijk voor het vertrouwelijk houden van zijn logingegevens en het gebruik van zijn paswoord. Uw paswoord wordt gecodeerd opgeslagen, Boqua Natural heeft dus geen toegang tot uw paswoord

Boqua Natural houdt online (anonieme) bezoekersstatistieken bij om te kunnen bekijken welke pagina’s van de internetsite in welke mate bezocht worden.

Indien u vragen heeft over deze privacy statement, kunt u ons contacteren op natural@boqua.be.

bottom of page